Valkenswaard | Complete badkamer

Bent u opzoek naar een complete badkamer in Valkenswaard? Dan bent u op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch). Wij leveren en installeren complete badkamers door heel Noord-Brabant, dus ook Valkenswaard.

Naast het leveren en installeren van uw complete badkamer in Valkenswaard, bieden wij ook aan om eerst aan tafel te komen zitten om samen met een van onze specialisten te gaan praten over de mogelijkheden binnen uw budget. Voordat wij komen installeren gaan wij ook altijd eerst alles gratis opmeten.

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan zeker! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Graag wel van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Valkenswaard laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.