Schema installeren Badkamer

Ontstaan van uw nieuwe badkamer

Mocht u zich afvragen wat er allemaal moet gebeuren bij u thuis? Bad en Tegeldesign zorgt er voor dat u overzichtelijk kunt zien wat de werkzaamheden zijn en de planning. Uw badkamer kan ongeveer binnen 2 weken af zijn. Let op! Elke badkamer is anders. Dat betekent dat we zelfs sommige badkamers sneller kunnen installeren. Langer als 15 dagen komt nauwelijks voor.

Overzicht werkzaamheden

Dag 1

We beginnen als eerst met het afdekken van de trap, meubelen etc. Hierdoor blijft de rest van uw huis schoon en onbeschadigd. Ook worden de waterleidingen afgesloten. We beginnen met de sloop van uw oude badkamer.
Dag 1

Dag 2

Wij gaan altijd netjes te werk. Het puin word netjes afgevoerd in puin zakken en weggebracht. Hierdoor heeft u minder last van stof. De sloop van uw badkamer gaat verder.

Dag 2

Dag 3-4

Naar aanleiding van het 3D ontwerp gaan we lijnen uitzetten waar alle leidingen geplaatst zullen worden. We leggen het leidingwerk aan.

Dag 3 4

Dag 5-6

Nu het leidingwerk is gedaan is het tijd voor metselwerk en elektra. Er worden muurtjes geplaatst en schakelmateriaal wordt aangelegd.

Dag 5 6

Dag 7

Vandaag worden de wanden uitgevlakt en krijgen ze een coating. Dit zorgt er voor dat de tegels goed kunnen hechten.

Dag 7

Dag 8-10

Als eerst is het tijd om de wanden te gaan betegelen. Mocht u voor vloerverwarming kiezen, dan leggen wij die na het betegelen van de wanden aan. Vervolgens gaan we vloertegels leggen.

Dag 8 10

Dag 11

Als u voor een verlaagd plafond heeft gekozen met gipsplaatsjes en spotjes. Dan zal deze vandaag gestuukt worden in verband met beschadiging van het tegelwerk.

Dag 11

Dag 12-14

Is alles betegeld en gestukt? Dan is het sanitair aan de beurt. Op deze dag plaatsen wij het sanitair.

Dag 12 14

Dag 15

Dit is de laatste dag. We kitten alles netjes af en plaatsen spotjes. Uw gloednieuwe badkamer is klaar!

Dag 15