Welkom op Bad & Tegeldesign!

Als u op Bad & Tegeldesign bent, bent u waarschijnlijk van plan om uw badkamer of een andere plek in of om uw huis te vernieuwen. Wij willen u op deze website de mogelijkheid bieden om nieuwe ideeën op te doen en u te helpen met het inrichten van uw nieuwe badkamer. Zowel voor de installatie alsmede het sanitair.

Op deze website vind u alles over installatie, het ontwerpen, renoveren en overige bijkomende diensten die betrekking hebben op uw verbouwing. Tevens treft u op onze website voorbeelden van ontwerpen aan waarmee u misschien ideeën op kunt doen.

Bad & Tegeldesign is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met een van onze expert het door u gewenste sanitair uit. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies. Bad & Tegeldesign vernieuwd dagelijks het assortiment en gaat mee met de huidige trends zodat u altijd kunt kiezen uit diverse en nieuwe artikelen om uw droom badkamer te kunnen verwezelijken. Naast de aankoop van uw sanitair bij Bad & Tegeldesign bestaat er ook de mogelijkheid u aankopen te laten installeren.

Neem Contact met ons op! En realiseer u droom badkamer vandaag nog!

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.