Vlijmen | Goedkope badkamer inclusief installatie

Goedkope complete badkamer inclusief installatie in vlijmen? Dat kan! Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren en installeren badkamers door heel het land. Dus ook Vlijmen. Naast het leveren en installeren van badkamers, kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen uw budget voor de perfecte badkamer voor u. Dan bespreken we gezamelijk over wat u in gedachten heeft. Als alles besproken is kunnen wij aan de slag met uw badkamer! Inspiratie nodig? Bezoek dan onze showroom de koffie staat klaar! Voor u langskomt graag even een afspraak maken, dan kunnen wij ervoor zorgen dat een van onze specialisten aanwezig is. Onze specialist kan al uw vragen beantwoorden.

Wie zijn wij?
Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoeken wij samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring
Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs die we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in Vlijmen en omstreken!

Goedkope badkamer in Vlijmen laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-