Oss | complete badkamer!

Woont u in oss en bent u op zoek naar een complete badkamer? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf met een eigen webshop vol met het beste kwaliteit sanitair! Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en installeren en verkopen complete badkamers door het hele land. Dus ook in Oss.

Wij bieden naast het installeren ook aan om te helpen met het ontwerpen van uw complete badkamer. Onze experts bespreken met u wat u in gedachten heeft, en wat uw budget is, dan komen we samen met u op uw complete badkamer uit die bij u past. Ook bieden we aan om uw oude badkamer te renoveren.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u een expert naar uw perfecte complete badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren en verkopen van complete badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs die wij van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer Oss?

Bent u opzoek naar een complete badkamer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.