Waalwijk | Complete badkamer

Opzoek naar een complete badkamer in Waalwijk? Dan bent u bij ons op het juiste adres! wij van bad & tegeldesign leveren en installeren uw complete badkamer voor een vaste prijs!

naast het leveren en installeren van uw complete badkamer, bieden wij ook aan om samen met u te overleggen over de mogelijkheden binnen uw budget.

heeft u behoefte aan wat inspiratie voor uw badkamer? kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij waalwijk. graag van te voren ons even bellen, zodat wij er voor kunnen zorgen dat u goed wordt geholpen door een van onze specialisten.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Waalwijk laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.