Veldhoven | Goedkope badkamer

Bent u opzoek naar een goedkope badkamer in Veldhoven? dat komt goed uit! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren uw goedkope badkamer in Veldhoven! Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. maar leveren door heel Noord-Brabant, dus ook Veldhoven!

Naast het leveren en installeren van van uw goedkope badkamer in Veldhoven, bieden wij ook aan om eerst aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget. Ook komen wij voordat we komen installeren eerst alles gratis opmeten.

Wilt u langskomen in onze showroom? dat kan! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, niet al te ver van Veldhoven. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Veldhoven laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.