Badkamer van de toekomst

Badkamer van morgen

Persoonlijke verzorging brengt andere wensen met zich mee, net zoals iedere levensfase. Daarom komt het ook vaak voor om een bad te vervangen voor een ruime, comfortabele en veilige douche. Wij zorgen er voor dat we uw badkamer aanpassen op een slimme manier. Alles wat goed is en waar u blij mee bent blijft in stand. Zonder grote verbouwing adviseren wij u en realiseren uw  badkamer die afgestemd is op uw wensen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact op nemen. Bad en tegeldesign zorgt er ook voor dat een adviseur bij u thuis komt.

Badkamer voor gezinnen

Kinderen worden eenmaal groter. Nu de kinderen groter worden, gebruikt u het bad nog amper. Ook gebruiken uw kinderen het bad nauwelijks. Wat zou u er van vinden om een deel van uw badkamer te benutten om lekker te kunnen douchen?

Badkamer oud en nieuw

Badkamer voor starters

Een moment waarop je de badkamer net wat meer van jezelf wilt maken zonder uw badkamer compleet te verbouwen, omdat je net een eigen sleutel hebt gekregen van je nieuwe huis. Een bad voor een douche vervangen zorgt er voor dat u al een heel eind bent.

Badkamer oud en nieuw

Badkamer voor ouderen

U bent natuurlijk van plan om zo lang als mogelijk in uw huis te blijven wonen. Daarbij wilt u wat meer comfort hebben in uw badkamer. Een douche waar u zo in en uit kunt stappen zorgt er voor dat uw badkamer vertrouwd blijft.

 

 

Ook voor maatwerk

De badkamer van bad en tegeldesign bestaat niet uit zomaar een standaard cabine. Deze wordt natuurlijk voor u op maat gemaakt. Uw wensen in comfort staan voorop. Wij kunnen zelfs uw bad vervangen voor een douche, wanneer u een schuine wand heeft. Dit kan alleen als het op maat gemaakt wordt.

En er kan nóg meer bij Bad & TegelDesign met de Badkamer van morgen!

Omdat de badkamer van Bad en Tegeldesign speciaal voor u op maat wordt gemaakt en geen standaard cabine is, kan er dus nog veel meer. Bijvoorbeeld: een douchewand die helemaal ingeklapt kan worden zodat er meer instapruimte is, dubbele doucheopstelling, antislip douchebak, een ingebouwde thermostaatkraan en regendouche.

Douchewand
Badkamer oud en nieuw

Extra comfort

Tijdens het wassen van haren is het voor iedereen comfortabel als je zittend kan douchen. Bad en Tegeldesign biedt van design tot professionele hulpmiddelen.

Met de ‘Badkamer van morgen’: voorbereid zijn op de toekomst

De adviseurs van Bad en Tegeldesign hebben de kennis om in overleg met u eventueel al plannen te maken voor de toekomst. Om in de toekomst snel een wandzitje of wandgreep voor ondersteuning te plaatsen, plaatsen wij al van te voren extra versteviging achter de wanden.

Ruime keuze in kleuren en motieven

Wij hebben een ruime keuze aan kleuren en motieven. Daarom zorgen wij er voor dat we in iedere badkamer de kleuren van uw keuze mooi samen laten komen en uw badkamer omtoveren naar een kleurrijk en mooie badkamer

Wilt u uw badkamer een nieuw aanzien geven of juist onopvallend veranderen? Bad en Tegeldesign zorgt er voor dat u een mooie doucheruimte naar keuze krijgt en die ook nog mooi aansluit bij het interieur van de rest van de badkamer.

 

Keuze uit kleuren