Veghel | Goedkope badkamer inclusief installatie

Woont u in Veghel en bent u opzoek naar een complete badkamer met installatie voor een lage prijs? dan bent u bij ons op het juiste adres! Bad & Tegeldesign is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch maar leveren en installeren door het hele land. Dus ook Veghel.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer bieden wij ook aan om mee te denken over uw badkamer. U overlegt samen met een van onze experts over de mogelijkheden binnen uw budget. Uiteindelijk komen we uit op de perfecte badkamer voor u.

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan! Maak een afspraak en dan zorgen wij ervoor dat er een expert aanwezig zal zijn die u advies kan geven.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met ons naar uw perfecte badkamer. Samen met onze experts stelt u uw eigen badkamer samen binnen uw budget.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Veghel laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-