Veghel | Complete badkamer

Komt u uit Veghel en bent u opzoek naar een complete badkamer? Wij van Bad & Tegeldesign bieden complete badkamers aan in Veghel voor een zeer aannemende prijs. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Bij ons betaald u de prijs die we hebben afgesproken, dus er komen na afloop geen extra kosten bij!

Naast het leveren en installeren van uw complete badkamer bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten om de tafel te gaan zitten, en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

Wilt u langskomen in onze showroom? kom gerust langs! Onze showroom is in ‘s-Hertogenbosch, dus lekker dichtbij Veghel. Graag van te voren even een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Veghel laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.