Valkenswaard | Badkamer met installatie

Welkom op Bad & Tegeldesign! U bent waarschijnlijk opzoek naar een nieuwe badkamer inclusief installatie in Valkenswaard. Dat komt goed uit! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren badkamers in Valkenswaard en omstreken. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren door heel Noord-Brabant.

De klant staat bij ons op nummer 1. Naast het leveren en installeren van uw badkamer in Valkenswaard, bieden wij ook aan om samen met u het te hebben over alle mogelijkheden binnen uw budget, zodat we samen tot uw droombadkamer komen. Wij komen altijd voordat we beginnen met het installeren eerst gratis langs om alles goed op te meten, ook bij de installatie is altijd de baas aanwezig als aanspreekpunt.

Wilt u langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen? Natuurlijk kan dat! Onze showroom zit in ‘s-Hertogenbosch, niet al te ver van Valkenswaard. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen nauwkeurig kan beantwoorden.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar badkamers samengesteld waar u eenvoudig uit kan kiezen. Dit zijn maar een paar voorbeelden, u kunt natuurlijk zelf ook uw badkamer samenstellen. Onderaan de pagina ziet u een voorbeeld van een badkamer die wij voor u hebben samengesteld( “Boston”).

Wilt u meer weten over onze badkamers met installatie?
Kijk dan verder op onze website!

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

badkamer in Valkenswaard laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.