Uden| Goedkope badkamer

Woont u in Uden? en bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren door heel het land, dus ook Uden!

Naast het leveren en installeren van uw goedkope badkamer, bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

Opzoek naar inspiratie? kom gerust langs in onze showroom! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij Uden! Graag voordat u langskomt even een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een expert aanwezig is, die al uw vragen kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in Vught en omstreken!

Goedkope badkamer in Vught laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.