Uden | Complete badkamer

Opzoek naar een complete badkamer in Uden? Wij van Bad & Tegeldesign bieden complete badkamers aan met installatie voor een zeer aannemende prijs in Uden.

Naast het leveren en installeren van uw complete badkamer bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten te gaan praten over de mogelijkheden binnen uw budget.

inspiratie voor uw badkamer nodig? kom gerust langs in onze showroom om wat inspiratie op te doen! onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, dus lekker dichtbij Uden. Voordat u komt graag even een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is, die als uw vragen kan beantwoorden.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Uden laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.