Tilburg | Goedkope badkamer inclusief installatie

Woont u in Tilburg en bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? Dan bent u bij ons op het juist adres! Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren badkamers door heel het land. Dus ook in Tilburg.

Naast het leveren en installeren van badkamers bieden wij ook de mogelijkheid aan, om met een van onze specialisten te praten over eventuele mogelijkheden binnen uw budget.

Heeft u inspiratie nodig voor uw badkamer? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Graag van te voren een afspraak maken, dat zorgen wij dat er een specialist aanwezig is, die als uw vragen kan beantwoorden.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Tilburg laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw badkamer.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-