Tilburg | Badkamer met installatie

Wij van Bad & Tegeldesign leveren badkamers met installatie in Tilburg en omstreken. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren door heel Noord-brabant.

Bij ons staat de klant altijd op nummer 1, daardoor bespreken we altijd eerst wat alle mogelijkheden zijn voor uw badkamer met installatie in Tilburg. Voordat wij komen installeren komen we altijd eerst gratis langs om alles goed op te meten. Tijdens de installatie is de baas ook altijd aanwezig als aanspreekpunt, dus voor vragen en/ of klachten kunt u altijd meteen terecht bij de baas.

Wilt u langskomen in onze showroom? Natuurlijk kan dat! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, niet al te ver van Tilburg. Graag van te voren even een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen nauwkeurig kan beantwoorden.

Wij van Bad & Tegel hebben al een paar badkamers voor u samengesteld, waar u uit kan kiezen. Dit zijn overigens voorbeelden, u kunt natuurlijk zelf ook uw badkamer samenstellen. Onderaan de pagina ziet u een van onze samengestelde badkamers( “Boston”).

Heeft u interesse in onze badkamers?
Neem een gerust een kijkje rond op onze website!

 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Badkamer in Tilburg laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.