Schijndel | Goedkope badkamer inclusief installatie

Woont u in Schijndel en bent u opzoek naar een goedkope badkamer inclusief installatie? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Bad & Tegeldesign is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren en installeren door het hele land. Dus ook Schijdel. Naast het leveren en installeren bieden wij ook aan om met u mee te denken over eventuele mogelijkheden, u praat dan met een van onze experts. Over wat u in gedachte hebt en wat allemaal mogelijk is binnen u budget, dan komen we er gezamelijk uit, tot we uw perfecte badkamer hebben samengesteld.

Zoekt u inspiratie? Bezoek dan onze showroom! Maak een afspraak en dan zorgen wij dat er op dat moment een expert aanwezig zal zijn, die u alle informatie kan geven die u wilt.

 

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Schijndel laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met een van onze expert naar uw perfecte badkamer. Onze experts zijn er om advies te geven en mee te denken naar wat u voor ogen heeft.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-