Sanitairwinkel Uden

Sanitairwinkel Uden ? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf en een sanitairwinkel gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij installeren en leveren door het hele land, dus ook in Uden.

Met merken als Wiesbaden, Novellini, Riho en Grohe biedt de sanitairwinkel u de gelegenheid aan om u genoeg keuzes te geven, zodat u op die manier uw eigen badkamer kunt realiseren waa r u naar verlangt.

Onze sanitairwinkel biedt u ook complete badkamers aan van onder meer Boston, Verona en Valencia

Top deals, top merken, top service en dat bij de sanitairwinkel in Uden!

Bekijk de webshop direct

Waarom moet u voor ons kiezen?

Wij zijn de grootste en goedkoopste op gebied van sanitair, en we hebben verschillende acties. Bij ons heeft  u vanaf €2499,00 al een complete badkamer.

Bekijk onze diverse acties die wij voor u hebben geselecteerd. Uit de actie kan u ook nog kiezen uit verschillende meubels, wc’s, kranen, inloopdouches en tegels. Voor de laagste prijs voor topkwaliteit bent u bij deze sanitairwinkel bij de juiste plaats

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen badkamer te ontwerpen. Als sanitairwinkel hebben wij online een ruim assortiment en beschikken wij over een showroom waar u graag wordt verwelkomt.

Laat u zelf inspireren door onze showroom en wij  helpen u om de ideale badkamer te realiseren!

 

Vergeet niet!

De afgesproken prijs daar blijft het bij, er komen geen andere kosten bij

 

 Bad en Tegeldesign

ondanks dat wij al 25 jaar actief zijn brengt het veel ervaring met zich mee. De diensten worden uiteraard volledige met u aanwezigheid besproken om zo precies naar uw wensen te werken. Bad en Tegeldesign biedt u verschillende diensten aan zoals: installaties, renoveringen, advies en doordat het een onderdeel is van Sanitair-knaller is het voor u ook makkelijk om te kijken wat u écht wilt.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.

Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken.

Er komen geen extra kosten bij.

Komt u er niet helemaal uit? neem dan contact op met onze klantenservice

T: 073-614 80 59
E: info@badentegeldesign.nl

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.

Badkamer installatie in Uden en omstreken

Goedkope badkamer in Uden laten installeren? dat kan neem vandaag nog contact met ons op.