Welkom op Bad & Tegeldesign!

 Sanitairwinkel Gorinchem? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf en een Sanitairwinkel gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij installeren en leveren door het hele land, dus ook in Gorinchem.

Met merken als Wiesbaden, Novellini, Riho en Grohe biedt de sanitairwinkel u de gelegenheid aan om u genoeg keuzes te geven, zodat u op die manier uw eigen badkamer kunt realiseren waar u naar verlangt.

Onze sanitairwinkel biedt u ook complete badkamers aan van onder meer Boston en Verona

Top deals, top merken, top service en dat bij de sanitairwinkel in Gorinchem!

Bekijk de webshop direct

Waarom bij ons?

 Wij zijn de grootste en goedkoopste op gebied van sanitair, en we hebben verschillende acties. Bij ons heeft  u vanaf €2499,00 al een complete badkamer.

Bekijk onze diverse acties die wij voor u hebben geselecteerd. Uit de actie kan u ook nog kiezen uit verschillende meubels, wc’s, kranen, inloopdouches en tegels. Voor de laagste prijs voor topkwaliteit bent u bij deze sanitairwinkel bij de juiste plaats

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen badkamer te ontwerpen. Als sanitairwinkel hebben wij online een ruim assortiment en beschikken wij over een showroom waar u graag wordt verwelkomt.

Laat u zelf inspireren door onze showroom en wij  helpen u om de ideale badkamer te realiseren!

Vergeet niet!

De afgesproken prijs daar blijft het bij, er komen geen andere kosten bij

 

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs die we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

 

Complete Badkamer

De sanitairwinkel Gorinchem biedt u prachtige compelete badkamer acties zoals de Boston complete badkamer vanaf € 2499,00, de Verona complete badkamer vanaf € 2995,00 en de complete toiletset vanaf € 799,00.

Goedkope badkamer installatie in Gorinchem en omstreken!

Goedkope badkamer in Gorinchem laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,