Vught | Sanitair winkel

Sanitair winkel Vught? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf en een Sanitair winkel gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en installeren en leveren door het hele land. Dus ook in Vught.

Wij bieden naast het installeren ook aan om te helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Onze experts bespreken met u wat u in gedachten heeft, en wat uw budget is, dan komen we samen met u op uw badkamer uit die bij u past. Ook bieden we aan om uw oude badkamer te renoveren. Voor het mooiste en goedkoopste sanitair, moet u bij onze sanitair winkel zijn!

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij onze santair winkel zoekt een expert samen met u naar uw gewenste sanitair. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij. Dat geld natuurlijk ook voor onze sanitair winkel.

Sanitair winkel in Vught?

Goedkoop en het beste kwaliteit sanitair? dat kan neem vandaag nog contact met ons op, Bij ons krijgt u waar voor u geld!

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.