Welkom op Bad & Tegeldesign!

Woont u in Hintham en bent u op zoek naar een installatie bedrijf? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en leveren en installeren door het hele land. Dus ook in Hintham!

Bekijk onze diverse acties die wij voor u hebben geselecteerd. Uit de actie kunt u ook nog kiezen uit verschillende meubels, wc’s, kranen, inloopdouches en tegels.  Voor de laagste prijs  en voor topkwaliteit bent u bij deze sanitair winkel bij de juiste plaats!

Waarom Bad & Tegeldesign?

Wij zijn de grootste en goedkoopste op gebied van sanitair, en we hebben verschillende acties. Bij ons kunt u  voor €2499,- al een complete badkamer aanschaffen! Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen badkamer te ontwerpen. Als sanitair winkel hebben wij online een ruim assortiment, en hebben wij ook een showroom waar u met of zonder afspraak naar binnen kan lopen.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in Hintham en omstreken!

Goedkope badkamer in Hintham laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.