Rosmalen | Complete badkamer

Wij van Bad & Tegeldesign leveren en eventueel installeren uw complete badkamer voor een zeer toegankelijke prijs! Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en leveren door heel het land, dus ook Rosmalen!

Naast het leveren en eventueel installeren van uw complete badkamer, bieden wij ook aan om aan tafel te komen zitten met een van onze expert. U zult het met onze expert hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

bent u opzoek naar inspiratie voor uw badkamer? kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij als u uit Rosmalen komt! Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een expert aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. 

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Rosmalen laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.