Over Bad en Tegeldesign

Over Bad en Tegeldesign

Bad en Tegeldesign is van origine een familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in de installatietechniek. Sinds de oprichting van Bad en Tegeldesign 25 jaar geleden, hebben we heel veel badkamers en toiletruimtes ontworpen en geïnstalleerd. De kennis en ervaring die wij in de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan, gebruiken wij om uw perfecte badkamer of toilet te realiseren.

De historie van Bad en Tegeldesign

Bad en tegeldesign is ontstaan in het jaar 1991. Wat begon als een stukadoorsbedrijf, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Stukadoren behoort nog steeds tot een van de werkzaamheden die wij verrichten. In de tussentijd hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid en zijn we ons nog steeds aan het ontwikkelen.
Door de vele vragen van klanten, of wij ook andere werkzaamheden konden verrichten, hebben wij ons gespecialiseerd in het installeren van complete badkamers en toiletruimtes.

Daar waar wij onze klanten een compleet pakket aan wilden bieden, zijn wij in 1998 begonnen met het verkopen van sanitair in de vorm van een showroom. Hierdoor konden klanten zowel het kopen van het sanitair, als wel het installeren hiervan onder een dak verkrijgen. Een aanspreekpunt voor zowel het sanitair als het installeren hiervan bleek een gouden zet.

Door de ontwikkelingen op het gebied van Internet en verkoop via dit medium heeft Bad en tegeldesign zich in 2008 uitgebreid met een Sanitair Knaller webshop. Onze webshop biedt sanitair aan van zowel bekende als onbekende merken en is laagdrempelig. Wij hebben een groot scala aan producten in zowel het laag, midden en hoog segment.

Bad en tegeldesign is in al de jaren een familiebedrijf gebleven waar direct contact is met de eigenaar en waar we werken met een vast team en aanspreekpunt. Op elk vakgebied hebben wij bekwame vakmensen die de werkzaamheden uitvoeren.

Alles in eigen huis

Wat Bad en Tegeldesign uniek maakt:

Wij werken met een vast team

De prijs die wij met u overeenkomen staat, geen verborgen kosten

Altijd één aanspreekpunt

Daarnaast hoeft u niet meerdere contactpersonen in te schakelen voor uw badkamer. Wij zorgen er voor dat alles gedaan wordt. We doen niet alleen het installatiewerk, maar ook het metselwerk, stucwerk etc. Wij hebben verschillende vakmensen in huis die er voor zorgen dat u de perfecte badkamer of toiletruimte krijgt.