Oss | Goedkope badkamer inclusief installatie

 Zoekt u een goedkope badkamer met installatie in Oss? dan bent u bij ons op het juiste adress. Bad & Tegeldesign is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en installeren door heel het land badkamers.  Dus ook in Oss.

Naast het leveren en installeren van uw badkameren bieden we ook aan om met u mee te denken over uw badkamer. U gaat aan tafel met een van onze experts, en praten over de mogelijkheden binnen uw budget. Dan komen we er gezamelijk uit tot uw perfecte badkamer.

Wilt u langskomen in onze showroom, om wat inspiratie op te doen? dat kan! Neem even contact met ons op om een afspraak te maken, dan kunnen we zorgen dat er een expert aanwezig is, die u goed advies kan geven. 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch( Noord-Brabant). Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen samen met ons naar uw perfecte badkamer. Onze experts zullen u voorzien van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer met installatie in oss? dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]