Oosterhout | Goedkope badkamer

Woont u in Oosterhout en bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren goedkope badkamers door heel Noord-Brabant, dus ook Oosterhout.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer in Oosterhout, bieden wij ook aan om samen met ons aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget. Wij komen altijd voordat we beginnen met installeren eerst gratis langs om alles op te meten.

Behoefte aan inspiratie? kom gerust langs in onze showroom! onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij Oosterhout. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een expert aanwezig is die al uw vragen goed kan beantwoorden.

 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Oosterhout laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.