Pressalit Seats

Bent u op zoek naar comfort en luxe in uw toilet of badkamer? Dan kunt u kiezen voor de Pressalit toiletzittingen. Pressalit is een Deense bedrijf dat toiletzittingen produceert in verschillende modellen en kleurvarianten. Zo zit er altijd een toiletzitting bij met de kleur, design en vorm die u aanspreekt. Verder zijn de Pressalit toiletzittingen voorzien van verschillende functies zoals soft-close en lift-off.

Pressalit soft-close
De soft-close functie van Pressalit zorgt ervoor dat uw toiletzitting op een rustige en hygiënische manier op het toiletcloset neerdaalt. Zo zult u geen luide knallen meer horen als u of uw kinderen de zitting laat vallen. De soft-close functie zorgt ervoor dat u de zitting amper hoeft aan te raken, wat bijdraagt aan een verbeterde hygiëne.

Pressalit lift-off
Met de lift-off functie kunt u de toiletzitting makkelijk verwijderen. Door de lift-off functie kunt u overal bij en kunt u makkelijk overal bij met het schoonmaken. Eenmaal klaar met schoonmaken kunt u de toiletzitting eenvoudig op het toilet klikken.