Instamat

Instamat is leverancier van designradiatoren. Instamat is al bijna 40 jaar actief op het gebied van warmte. Daarvan verkopen zij sinds 30 jaar designradiatoren. In deze 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van designradiatoren. AquaSound is al een aantal jaren actief om muziek en TV in de badkamer te realiseren. AquaSound heeft meerdere producten op de markt gebracht waardoor u in de badkamer muziek kunt luisteren en tv kunt kijken.

Om u een actueel assortiment van hoogwaardige producten te kunnen bieden, werkt Instamat samen met enkele Europese topproducenten van designradiatoren. Al deze producten zijn door Instamat zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en design. Op deze manier is Instamat ervan verzekerd dat hen assortiment voldoet aan de hoge eisen die er in deze tijd gesteld worden.

Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd een oplossing voor u bij zit. Het ruime assortiment bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneel-, kolom- en ledenradiatoren.