Hansgrohe

Hansgrohe produceert qua vorm en functionaliteit producten van de hoogste kwaliteit. Zodat de klanten over de hele wereld er zo lang mogelijk plezier aan beleven.

Als één van de toonaangevende sanitairondernemingen produceert Hansgrohe qua vorm en functionaliteit producten van de hoogste kwaliteit. Zodat klanten over de hele wereld er zo lang mogelijk plezier aan beleven. De lat voor het merk Hansgrohe ligt hoog: zo worden er uitsluitend hoogwaardige en drinkwaterbestendige materialen gebruikt die de uitgevoerde langetermijntests hebben doorstaan. Strenge, Hansgrohe-interne richtlijnen en regelmatige tests van onafhankelijke instituten zorgen daarmee voor langdurige tevredenheid.

De Hansgrohe-kwaliteitsbelofte omvat:

  • Productkwaliteit Vertrouw op veilige, sterke en duurzame producten die voor een lange levensduur ontwikkeld zijn. Hansgrohe kwaliteit betekent ook: bedieningsgemak, intelligente werkwijze, eenvoudige montage en innovatieve technologieën met echte meerwaarde voor u.
  • Designkwaliteit Mooie, tijdloze producten die u ook na vele jaren volop zult waarderen en graag gebruiken. Tenslotte gaat het ommeer dan alleen het uiterlijk. Een excellent design overleeft kortstondige modetrends en is een ware investering in uw badkamer.
  • Productiekwaliteit In de productie kiest Hansgrohe voor speciaal geselecteerde materialen, hightech technologieën en precisiewerk. Maar ook voor milieubescherming, efficiënt grondstoffengebruik en goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Zulke duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vervaardigde producten kunt u met een schoon geweten kopen.