Handicare

Handicare biedt oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken. De uitgebreide productassortiment van Handicare omvat hoogwaardige trapliften, elektrische en manuele rolstoelen, scooters, zitsystemen, tilliften en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet.

Handicare streeft ernaar om het dagelijkse leven van mensen met een functiebeperking en ouderen gemakkelijker te maken. En om ze de mogelijkheid te bieden om een actief en onafhankelijk leven te leiden, op hun voorwaarden. Ook wilt Handicare die mensen steunen die hen bijstaan.

Handicare heeft veel losse producten die uitkomst bieden

Handicare biedt verschillende oplossingen die ideaal zijn voor kleine aanpassingen om het voor u een stuk aangenamer te maken.                                                                                     

·         Handicare douchezitting

Deze douchezitting zorgt ervoor dat u comfortabel en ontspannen kunt douchen. De douchezitting is opklapbaar en biedt de juiste ondersteuning voor een goede houding. Wanneer de stoel niet gebruikt wordt, staat die niet in de weg. 

·         Handicare grip

Handicare handgrip

Wij kunnen u diverse wandbeugels bieden in verschillende soorten en maten en voor alle soorten toepassingen. Deze beugels van Handicare zijn ideaal voor in de badkamer, het toilet of ergens anders. Zo heeft u altijd grip, waar u het nodig heeft!

·         Handicare douchekophouder

Handicare douchehouder

Dankzij deze douchekophouder kunt u met één hand de douchekop op en neer bewegen, dat is prettig als u één hand nodig heeft om uzelf vast te houden. Deze douchekophouder is op iedere Handicare wandbeugel te monteren en geeft u gemak voor uw veiligheid.

·         Handicare opklapbeugel

Handicare opklapbeugel

Met de opklapbare toiletbeugel heeft u hulp bij het gaan zitten en opstaan. U kunt deze beugel in verschillende posities gebruiken.

Aangepaste badkamer

Natuurlijk draait alles om uw wensen. Met de aangepaste producten van Handicare kunnen we een compleet aangepaste badkamer voor u inrichten. We kunnen producten om maat voor u bestellen, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseur.