Rechthoekige badkamer ontwerp

rechthoekige badkamer bovenaanzicht
rechthoekige badkamer bovenaanzicht

Heeft u een rechthoekige badkamer, dan is dit een van de mogelijkheden wat betreft de indeling van uw badkamer. Natuurlijk zijn er andere indelingen mogelijk afhankelijk van uw keuze. De indeling van een badkamer is verder ook afhankelijk van het sanitair dat u uitzoekt en of het mogelijk is dit in uw badkamer te plaatsen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van deze keuze en voorzien u van passend advies.

Natuurlijk kunt u bij ons in de showroom persoonlijk advies vragen over de mogelijkheden die u badkamer biedt. Verder zijn de uiteindelijke mogelijkheden afhankelijk van de ruimte en de staat waarin de ruimte verkeerd. De ruimte wordt vakkundig door onze installateurs gratis opgemeten en geïnspecteerd, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer u ons benaderd voor het renoveren van uw badkamer, wordt er na het uitzoeken van het sanitair een 3D tekening gemaakt met het sanitair wat u uit heeft gezocht. Hierdoor kunt u vooraf de indeling zien en is het nog mogelijk om de indeling aan te passen.