Noord-Brabant | Goedkope badkamer inclusief installatie

Bent u op zoek naar een complete goedkope badkamer met installatie in Noord-Brabant? dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren door het hele land.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer, bieden wij ook aan om met een expert te gaan praten over eventuele mogelijkheden binnen uw budget. Dan overleggen jullie over wat u in gedachten heeft en wat de mogelijkheden zijn, en dan komen we samen uit over uw perfecte badkamer. 

Inspiratie nodig? bezoek dan onze showroom! Neem even contact met ons op voor een afspraak. Dan zullen wij zorgen dat er een expert aanwezig is, om u advies te geven.

Goedkope badkamer met installatie in Noord-Brabant en omstreken!

Goedkope badkamer in Noord-Brabant laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch( Noord-Brabant). Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen samen met ons naar uw perfecte badkamer. Onze experts zullen u voorzien van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-