Noord-Brabant | Complete badkamer

bent u opzoek naar een complete badkamer in Noord-Brabant? dan bent u bij Bad& Tegeldesign op het juiste adress. wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en leveren door heel Noord-Brabant. Ook bieden wij aan om de Complete badkamer te installeren.

Naast het installeren en leveren van uw complete badkamer bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten te gaan praten over de mogelijkheden binnen uw budget.

Behoefte aan wat inspiratie voor uw badkamer? kom gerust langs bij onze showroom in ‘s-hertogenbosch. Als u langs wilt komen graag eerst even contact met ons opnemen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een expert aanwezig zal zijn.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Noord-Brabant laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.