Welkom op Bad & Tegeldesign!

Woont u in Schijndel en bent u op zoek naar een Klusbedrijf? Wij van Klusbedrijf Pagie zijn een Klusbedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en doen klussen door het hele land. Dus ook in Schijndel.

Wij bieden naast het klussen en installeren van badkamers ook aan om te helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Onze experts bespreken met u wat u in gedachten heeft, en wat uw budget is, dan komen we samen met u op uw badkamer uit die bij u past. Ook bieden we aan om uw oude badkamer te renoveren.

Waarom Klusbedrijf Pagie?

 

Bent u van plan om uw complete badkamer te verbouwen of
wilt u alleen de douche, badmeubel, of het bad vervangen?
Dan bent u bij Klusbedrijf Pagie aan het juiste adres.

Wij installeren uw gekocht sanitair op een professionele manier.
Verder kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande klussen.
– Complete badkamer renovatie
– Complete toiletrenovatie
– Betegelen van uw badkamer
– Vervangen van bestaand sanitair
– Stukadoors werkzaamheden.
– Verlaagde plafonds met of zonder spots

Wie zijn wij?

Klusbedrijf Pagie is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoeken de experts samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Klusbedrijf Pagie heeft 25 jaar aan ervaring op het gebied van bovenstaande. Wij werken met een team van professionele vaklieden, die met hun jarenlange ervaring uw project tot uw tevredenheid tot in de puntjes afwerken.
Bij renovaties maken wij voor u een 3D tekening zodat u kunt zien hoe uw nieuwe badkamer of toilet er na de renovatie uit gaat zien.

Goedkope Klusbedrijf in Schijndel en omstreken!

Bent u opzoek naar een professioneel klusbedrijf voor een eerlijke prijs? vul dan het contact formulier in.