Kaatsheuvel | Goedkope badkamer

Bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie in Kaatsheuvel? Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch), maar leveren door heel Noord-Brabant, dus ook Kaatsheuvel.

Naast het leveren en installeren van uw goedkope badkamer in Kaatsheuvel, bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget. Ook komen wij voor het installeren gratis langs om alles op te meten.

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch). Graag van te voren een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is, die al uw vragen goed kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Kaatsheuvel laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.