Heusden | Goedkope badkamer

Komt u uit Heusden en bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren goedkope badkamers door heel Noord-Brabant, dus ook Heusden!

Naast het leveren en installeren van goedkope badkamers in Heusden, bieden wij ook aan om aan tafel te komen zitten met een van onze specialisten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

Wilt u langskomen in onze showroom?  Tuurlijk kan dan, graag wel even van te voren een afspraak maken. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen goed kan beantwoorden.

 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Heusden laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.