Helmond | Goedkope badkamer

Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren complete goedkope badkamers in Helmond. Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren door heel Noord-Brabant.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer in Helmond, bieden wij ook aan om samen met een van onze expert aan tafel te komen zitten, en te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

Heeft u behoefte aan inspiratie? kom gerust langs in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij Helmond. Graag wel even van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Helmond laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.