Helmond | Complete badkamer

 

Bent u opzoek naar een complete badkamer in Helmond? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign leveren en installeren complete badkamers door heel Noord-Brabant, dus ook Helmond.

Naast het leveren en installeren van complete badkamers in Helmond, bieden wij ook aan om samen met ons aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget.

Heeft u behoefte om langs te komen in onze showroom? dat kan! graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

 

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in Vught en omstreken!

Complete badkamer in Vught laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.