Waarom bij ons?

Wij zijn de grootste en goedkoopste op gebied van sanitair, en we hebben verschillende acties. Bij ons heeft  u vanaf €2499,00 al een complete badkamer.

Bekijk onze diverse acties die wij voor u hebben geselecteerd. Uit de actie kan u ook nog kiezen uit verschillende meubels, wc’s, kranen, inloopdouches en tegels. Voor de laagste prijs voor topkwaliteit bent u bij deze sanitairwinkel bij de juiste plaats

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen badkamer te ontwerpen. Als sanitairwinkel hebben wij online een ruim assortiment en beschikken wij over een showroom waar u graag wordt verwelkomt.

Laat u zelf inspireren door onze showroom en wij  helpen u om de ideale badkamer te realiseren!

Vergeet niet!

De afgesproken prijs daar blijft het bij, er komen geen andere kosten bij

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Bad & Tegeldesign is gevestigd in Den Bosch. Wij zijn actief door heel brabant zoals bijvoorbeeld: Vught, Oss, Helmond, Den Bosch, Boxtel, Heusden etc. noem het maar op! Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met een van onze expert het door u uw gewenste sanitair uit. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies. Bad & Tegeldesign in samenwerking met Sanitair-knaller! vernieuwen wij dagelijks het assortiment en gaan mee met de huidige trends zodat u altijd kunt kiezen uit diverse en nieuwe artikelen om uw droom badkamer te kunnen verwezelijken. Naast de aankoop van uw sanitair bij Bad & Tegeldesign bestaat er ook de mogelijkheid u aankopen te laten installeren. Wij zijn de goedkoopste van heel brabant.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]