Eindhoven | Goedkope badkamer inclusief installatie

Bent u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? en woont u in Eindhoven? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij leveren complete badkamers met installatie in ‘s-Hertogenbosch en omstreken, dus ook Eindhoven!

Wij bieden naast het installeren ook aan om te helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Onze experts bespreken met u wat u in gedachten heeft, en wat uw budget is, dan komen we samen met u op uw badkamer uit die bij u past. Ook bieden we aan om uw oude badkamer te renoveren.

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom? Dat kan! Neem even contact met ons op voor een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een expert is die u alle informatie kan geven die u wilt.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Eindhoven laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,
Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen met ons naar de mogelijkheden voor uw perfecte badkamer in uw budget.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-