Den Bosch | Goedkope badkamer

 Komt u uit Den Bosch en ben u opzoek naar een goedkope badkamer met installatie? Dan bent u nu op het juiste adres! Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-hertogenbosch( Den Bosch) en leveren en installeren door heel Noord-Brabant.

Naast het leveren en installeren van uw goedkope badkamer in Den Bosch, bieden wij ook aan om samen met ons aan tafel te komen zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget. Ook komen we voordat we komen installeren eerst gratis langs om alles op te meten.

Wilt u langskomen in onze showroom? dat kan! Onze showroom is in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch) dus als u uit Den Bosch komt is het lekker dichtbij! Graag van te voren een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Den Bosch laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.