Den Bosch | Complete badkamer

Komt u uit Den Bosch en bent u opzoek naar een complete badkamer inclusief installatie? dat komt goed uit! Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch), maar we leveren door heel Noord-Brabant.

Naast het leveren en installeren van uw complete badkamer in Den Bosch, bieden wij ook aan om met ons aan tafel te gaan zitten en het te hebben over de mogelijkheden binnen uw budget. Voordat wij gaan installeren komen altijd eerst gratis langs om alles op te meten.

wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan! Onze showroom is in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch). Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen goed kan beantwoorden

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Den Bosch laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.