Culemborg | Goedkope badkamer inclusief installatie

Bent u opzoek naar een goedkope complete badkamer met installatie in culemborg? dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren door heel het land. Dus ook in Culemborg!

Wij bieden naast het leveren en installeren van uw badkamer ook de mogelijkheid om met een van onze experts te praten over eventuele mogelijkheden. Onze expert denk mee over wat u in gedachten hebt, en wat allemaal mogelijk is binnen uw budget.

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan! maak een afspraak en dan zorgen wij ervoor dat er een expert aanwezig zal zijn. Deze expert is er om u advies te geven, en tips te geven voor uw badkamer.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Culemborg laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch( Noord-Brabant). Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt u samen samen met ons naar uw perfecte badkamer. Onze experts zullen u voorzien van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring                    

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign.  Voor maar 2499,-