Complete Toiletset Incl. installatie vanaf € 2599,-

complete toiletset / ruimte

Complete Toiletset
vanaf € 2599,-

Incl. Installatie

Deze bad en tegeldesign complete toilet set zorgt voor uw nieuwe toiletruimte, inclusief alle producten

Zo werkt het:

  • U kiest een toilet set
  • Wij leveren het sanitair bij u
  • Inclusief installatie
  • Onderdelen kunnen gewisseld worden (hierop kan prijsstijging van toepassing zijn)
  • Gratis plafond stukadoorwerk met spotjes
    Deze actie is geldig tot eind Februari

Omschrijving

Complete toiletset vanaf € 2599,-
Inclusief installatie

De complete toiletset van Bad en Tegeldesign is opgebouwd met Bad en Tegeldesign merkproducten en wordt aangeboden voor een mooie prijs. Deze toiletset heeft bestaat uit een Rimfree toilet van de serie Flow dit is een spoelrandloze toilet met zitting die zowel afneembaar als soft close is. Daarnaast heeft deze set een zeer betrouwbaar inbouwreservoir van Geberit Duofix. Ook zit hier een strak bedieningspaneel van Geberit bij. Bij deze toiletset zit ook een fonteinmeubelset die bestaat uit een fonteinmeubel met kraan naar keuze, een keramiek fontein, Design sifon en fontein afvoerplug. De mooie wandtegels en vloertegel die u bij deze set krijgt zorgt voor een mooie uitstraling van uw toiletruimte

Dit krijgt u vanaf € 2599,-

*Kijk naar de voorwaarden*
*kijk naar het schema voor de werkzaamheden*

Welke producten bevat de toiletset van € 2599,-

Toiletcombinatie

Het randloze en soft-close toilet van Wiesbaden zorgt ervoor dat u nooit meer moeite hoeft te doen om uw toilet schoon te maken. Randloze toiletten zijn de nieuwste ontwikkeling betreffende hygiëne en onderhoudsgemak. Bij deze toiletcombinatie zit ook een mooi en strak mat chroom bedieningspaneel.

Inbouw reservoir

Bij deze toiletset zit een inbouw reservoir van Geberit dit inbouw reservoir is betrouwbaar en makkelijk te installeren. De geberit Duofix inbouw reservoirs bieden optimale stabiliteit en zijn in hoogte verstelbaar. De duofix serie is zo ontworpen dat u via het bedieningspaneel toegang heeft tot het reservoir. Ook zorgt de Duofix serie voor een minimaal geluidsoverlast.

Fonteinmeubelcombinatie

Bij deze toiletset zit ook een fonteincombinatie. Deze fonteincombinatie bestaat uit een mooi fonteinmeubel met een wastafel gemaakt van keramiek, een hoogglans chroom design sifon en een hoogglans chroom afvoerplug. Hierdoor heeft u alles wat nodig is voor een werkend fontein en heeft u een mooi fonteinmeubel. Het is mogelijk om te kiezen tussen diverse fonteinmeubelen

Toiletkranen

De toiletkranen uit deze set hebben een mooi ronde afwerken, zijn chroom van kleur. Dit zijn simpele kranen die perfect zijn voor elke gebruiker. Deze kranen passsen mooi op de fonteinwastafel die bij deze toiletset zit. Het is mogelijk om te kiezen tussen diverse toiletkranen.