Complete badkamer: Boston

Complete badkamer: Boston

Complete badkamer vanaf
€ 3499,-

Nieuwe badkamer, inclusief alle producten exclusief installatie
(bij keuze producten kan er maar 1)

Algemene Opmerking:

  • Tegels zijn in verschillen maten verkrijgbaar
  • Producten zijn te zien bij onze showroom
  • U kunt altijd producten wijzigen (hierop kan een prijsstijging van toepassing zijn)

Omschrijving

Complete badkamer (douche) € 3499,- Exclusief installatie

Deze moderne en luxe complete badkamer heeft een strakke uitstraling. Maakt u dagelijks intensief gebruik van uw badkamer? Dan heeft deze badkamer alles wat u wenst. De badkamer beschikt over een luxere douche combinatie, toiletcombinatie, wastafelcombinatie en verwarmingscombinatie. De luxe douche zorgt ervoor dat uw badkamer helemaal compleet is.

Dit krijgt u vanaf € 3499,-

Dit krijgt u vanaf € 3.499,-*

(H x B x D)

*Kijk naar de voorwaarden*

 

Welke producten bevat de Boston complete badkamer.

Douche combinatie

In de complete badkamer van Sanitair-knaller kunt u genieten van een ruime Inloop douche. Deze combinatie zorgt er voor dat u optimaal kunt genieten van uw douche. Deze complete douche combinatie bestaat uit een  Wiesbaden douchewand, douchebak of douchegoot en een complete douche set. U kunt lekker genieten van een warme regen douche. Wiesbaden artikelen zorgen er voor dat uw badkamer een moderne uitstraling krijgt.

Toiletcombinatie

De toiletcombinatie van Sanitair-Knaller is opgebouwd uit een rimfree wandcloset. Deze complete toiletcombinatie past perfect bij de badkamer. Alle aan- en afvoerleidingen worden mooi achter de wand verwerkt. Hierdoor is alleen de wandcloset te zien, wat voor een strakke uitstraling zorgt. De bedieningspaneel zorgt er voor dat de toiletcombinatie helemaal compleet is.

Wastafelcombinatie

De wastafelcombinatie van Sanitair-Knaller heeft een moderne en strakke uitstraling. Bij de wastafel zit inbegrepen een wastafelkraan, Wiesbaden Led spiegel en een bad meubel. Deze speciale combinatie geeft een prachtige uitstraling en zorgt ervoor dat de badkamer er helemaal fantastisch uitziet.

Verwarmingscombinatie

Een design radiator voor uw badkamer. De radiator heeft een mooie uitstraling en is handig voor gebruik. U kunt uw handdoeken eenvoudig tussen de verwarming laten voorverwarmen. Ook zorgt dit er voor dat de handdoeken niet in de weg staan, maar netjes tussen de radiator.