Bad & tegeldesign voor uw complete badkamer installatie gevestigd in Den Bosch.

Heeft u pas een nieuw huis gekocht of wilt u, uw badkamer vernieuwen? Bad & Tegeldesign bij ons moet u dan zijn! Bad & Tegeldesign heeft meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen en installeren van badkamers, sanitair en toiletten. Wij, Bad en Tegeldesign zijn één van de weinige in de regio Den Bosch die complete badkamers voor u kan samenstellen en installeren! Ook kan Bad en tegeldesign u van de betegeling van de badkamer en toilet ontzorgen.
Op deze pagina kan u een offerte opvragen voor het installeren van een badkamer of een hele nieuwe badkamer aanschaffen! Complete badkamers vanaf €2995,- !! Bad & Tegeldesign is onderdeel van Sanitair-knaller! Mede daardoor heeft u keuze uit onze ruime assortiment van hoge kwaliteit sanitair voor uw badkamer! U, de klant is bij ons, Bad & Tegeldesign de koning! Samen met u zoeken wij het sanitair uit en installeren wij voor u uw droom badkamer! Kom gerust eens langs voor een bakje koffie en uw vragen! Sanitair-knaller en Bad & Tegeldesign is gevestigd op onderstaand adres:  Siloweg 626, 5222 BM, Den Bosch. Wij hopen u snel te zien!

Bent u opzoek naar een complete badkamers met installatie? Bij Bad & Tegeldesign kunt u zelf een eigen badkamer samenstellen. Voor uw gemak hebben we alvast wat ideeën klaar staan. Alle items zijn mooi op elkaar afgestemd, zo kan u alvast een een idee krijgen van wat de mogelijkheden kunnen zijn. Onze adviseurs met 30 jaar ervaring staan klaar om uw te adviseren over uw badkamer en de werkzaamheden voor uw passende budget.