Breda | Goedkope badkamer inclusief installatie

Zoekt u een goedkope complete badkamer inclusief installatie in breda? Dan bent u op het juiste adres. Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren kwaliteits badkamers door het hele land, dus ook Breda.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer bieden we ook aan om aan tafel te komen zitten met een van onze specialisten. Dan praten jullie over de mogelijkheden binnen uw budget voor uw badkamer. Zo komen we gezamelijk uit tot uw “perfecte” badkamer.

Als u niet een hele nieuwe badkamer wilt, maar toch toe bent aan iets nieuws, bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw badkamer te renoveren.

Inspiratie nodig? Bezoek dan onze showroom. Neem even voordat u komt, contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen over sanitair kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Breda laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Voor maar 2499,-