Boxtel | Goedkope badkamer

Opzoek naar een goedkope badkamer in Oss? wij van bad & Tegeldesign leveren en installeren goedkope badkamers in Oss! Bij ons betaald u geen extra kosten achteraf, de prijs de we besproken hebben is de prijs die uiteindelijk betaald!

Naast het leveren en installeren van uw goedkope badkamer in Oss, bieden wij ook aan om samen met een van onze specialisten te praten over de mogelijkheden binnen uw budget.

heeft u inspiratie nodig? kom gerust langs in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, lekker dichtbij boxtel! Voordat u langskomt bij onze showroom graag even van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een expert aanwezig zal zijn die als uw vragen kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Boxtel laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.