De Nieuwste Trends

Trends

Geberit Auqualux

Binnen 8 uur, een AquaClean douchewc aan de muur!

Wel genieten van de schoonheid van een douchewc, maar geen zin in een ingewikkelde verbouwing? Dan hebben we goed nieuws voor u!

Geberit AquaClean is namelijk binnen één dag geïnstalleerd. Het gaat helemaal snel als u al een Geberit inbouwreservoir heeft, want die is vaak standaard al voorzien van de benodigde aansluitingen. Dan hoeft u alleen uw bestaande closet te vervangen voor een Geberit AquaClean douchewc en kunt u zonder grote onkosten genieten van maximaal comfort.

Geberit Auqualux

Individualisering – healthness – digitalisering

De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dat geldt op het gebied van architectuur, design en technologie, maar tegelijk wordt de badkamer steeds meer een ruimte om zich terug te trekken, te ontspannen en lekker bij te komen.

Dornbracht doet al vele jaren onderzoek op het gebied van rituele architectuur. De mens en zijn rituelen en handelingen staan daarbij centraal. Zowel op cultureel als op technologisch vlak. De inzichten en de kennis die voortvloeien uit het onderzoek worden gebruikt bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De badkamerinrichting zegt iets over zijn gebruiker. Er worden continue nieuwe producten, materialen en kleuren aangeboden, bepaald door algemene ontwikkelingen in design, kleur- en materiaaltoepassing.

Uiteindelijk zijn de grotere maatschappelijke onderwerpen bepalend wat de trend op de langere termijn gaat worden. Voor de badkamer zijn thema’s als individualisering, digitalisering, healthness en gezondheidspreventie erg bepalend bij de inrichting en keuze van de producten.

CL.1 van dornbracht

CL.1 van Dornbracht

De kranenserie CL.1 van Dornbracht kenmerkt zich door de progressieve en dynamisch sportieve vormspraak. Met de karakteristieke uitloop met een hoek van 105 en het geraffineerde spel met harde en zachte contouren definieert deze kraan opnieuw de esthetica in de badkamer.

Geïnspireerd door de trend van gestructureerde oppervlakken en façades in architectuur en interieurdesign zet Dornbracht met CL.1 ook in de oppervlaktevormgeving nieuwe maatstaven: de grepen van de kraan zijn in twee verschillende reliëf-oppervlakken verkrijgbaar, met lineaire effect of geometrisch vormgegeven. Deze structuren zorgen voor een onverwisselbare optiek en gevoel en zijn tegelijk het bewijs voor de uitstekende precisie en productie competentie van Dornbracht.

De nieuwe badkamerkraan CL.1 van Dornbracht zet individuele accenten in de moderne badkamer.

 

Crometta douches

Het beste van twee werelden

De nieuwe Crometta douches van hansgrohe combineren waterbesparen met optimaal douchecomfort Genieten van comfortabel, betaalbaar en duurzaam doucheplezier kan vanaf nu met het nieuwe Crometta douche-assortiment, bestaande uit hand- en hoofddouches, douchesets en Showerpipes. Met de EcoSmart en Green varianten is dit het meest waterbesparende, maar ook meest gunstig geprijsde doucheprogramma van Hansgrohe. En dankzij de vele internationale milieu-certificeringen perfect geschikt voor toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de moderne badkamer.