Best | Complete badkamer

Bent u opzoek naar een complete badkamer in Best? Wij van Bad & Tegeldesign leveren complete badkamers met eventuele installatie! Wij van Bad & Tegeldesign zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en leveren en installeren door heel het land, dus ook Best!

Heeft u behoefte aan inspiratie voor uw complete badkamer? U kunt een kijkje komen nemen in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, wat ook lekker dichtbij Best is! Voordat u even langskomt graag even bellen voor een afspraak, dan kunnen wij ervoor zorgen dat er een specialist aanwezig is die u alle informatie kan geven.

Wij van Bad & Tegeldesign hebben al een paar complete badkamers samengesteld waar u keuze uit heeft met een vaste prijs( zie onderaan op de pagina de complete badkamer “Boston”). Naast de complete badkamer Boston hebben we meerdere al samengestelde badkamers.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Complete badkamer installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Complete badkamer in Best laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.