Badkamer | Nuland

Woont u in Nuland en bent u opzoek naar naar een badkamer met eventuele installatie? Wij van Bad & Tegel Design leveren en installeren badkamers door heel Noord-Brabant, dus ook Nuland. Wij verkopen volledige badkamers met producten van verschillende merken, denk aan: Wiesbaden, Novellini, Best Design en nog veel meer.

Naast het leveren en installeren van uw badkamer in Nuland, bespreken we graag eerst samen met u over alle mogelijkheden binnen uw budget. Ook komen we altijd voordat we beginnen met installeren gratis langs om alles goed op te meten.

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan zeker! Onze Showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch( Den Bosch). Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen goed kan beantwoorden.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers.    Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope badkamer met installatie in 's-Hertogenbosch en omstreken!

Goedkope badkamer in Nuland laten installeren dat kan neem vandaag nog contact met ons op,

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.