Installatiebedrijf Vught

 

Installatiebedrijf Pagie Bad en Tegeldesign is een specialist in het verbouwen van badkamers en verschillende andere sanitair. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij vakkundig uw badkamer in Den Bosch en omstreken. Dankzij het vakmanschap van onze installateurs garanderen wij u hoge kwaliteit voor de laagste prijs. U vindt bij ons al een complete badkamer vanaf €7995, –. Profiteer van een gratis plafondinstallatie bij een complete badkamer met installatie. Nergens anders goedkoper! Bekijk de badkamer op onze website of in onze showroom!

Waarom Pagie bad en tegeldesign?
Bad & Tegeldesign heeft vele topmerken. Wij nemen alleen het allerbeste in sanitair, tegels, radiatoren en accessoires op in ons assortiment. Bezoek daarom de showroom op de Siloweg 626, 5222 BM in Den Bosch voor vakkundig advies.

Wat maakt Pagie Bad en tegeldesign uniek?
Wij verzorgen alles op het gebied van badkamers. Van badkamers tot het sanitair en de installatie ervan: u kunt alles bij dezelfde badkamerspecialist regelen. Dit wil zeggen dat u maar een aanspreekpunt heeft en u niet op zoek hoeft te gaan naar verschillende specialisten.

Waarom Bad & Tegel?

Uw badkamer laten verbouwen door Pagie Bad en tegeldesign
Comfort is waar je naar zoekt als het gaat om een badkamer. Wij zorgen voor de perfecte installatie. Ook installeren wij uw badkamer als u uw sanitair bij een andere dealer heeft gekocht. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om verborgen kosten.

Contact
U bent altijd welkom en kunt binnenstappen bij ons installatiebedrijf en showroom aan de Siloweg 626, 5222 BM in Den Bosch waar wij vele verschillende sanitair en bijkomende artikelen vertonen.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Goedkope installatiebedrijf in Vught!

Goedkope badkamer in Vught laten installeren dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op,